Specialistisch Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud vraagt om specialistische kennis en goed opgeleide vakmensen.
Zowel voor het dagelijks en ook voor het periodiek onderhoud van harde vloeren zoals linoleum, marmoleum, tegelvloeren en (natuur)stenen vloeren alsook marmer, hebben wij goed opgeleide mensen in dienst.
Ook beschikken wij over de nieuwste machines voor het vloeronderhoud. Of het nu gaat om het in de was zetten van marmoleum vloeren, het kristalliseren van marmeren vloeren of het schrobben van vloeren, wij staan voor u klaar!


Tapijt reiniging

Verzorgd tapijt draagt bij aan een goede uitstraling van uw pand.
Door het onderhoud hiervan aan ons toe te vertrouwen kunt u de slijtage beperken en de levensduur verlengen. Wij werken met de nieuwste machines en plannen de werkzaamheden na goed overleg met u in; eenmalig of periodiek.


Reiniging boeiboorden/ dakkapel

De buitenkant van de dakkapel bestaat meestal uit trespaplaten. Wanneer het trespa niet of nooit onderhouden wordt vergaat na verloop van tijd de toplaag en breekt het af. Als de toplaag eraf is treedt het vocht in de plaat waardoor er binnen lekkages kunnen ontstaan.


Reiniging kunststof/ aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen schoonmaken is een vak apart. Vaak zijn bij gladde kunststof en aluminium kozijnen op den duur zwarte vuilstrepen zichtbaar. Dit met name op de onderdorpels en bij de lasnaden. Wanneer deze kozijnen niet tijdig worden schoongemaakt bestaat de kans dat deze vuilstrepen inbranden in de kozijnen, en deze zijn dan niet meer te verwijderen zonder de toplaag van de kozijnen te beschadigen. Wij adviseren schoonmaakonderhoud van deze kozijnen voor minimaal 2 maal per jaar. Tevens is het raadzaam om dan na 3 jaar grondig te reinigen en te conserveren. Dit betekend dat er een vuilafstotende beschermlaag wordt aangebracht; voor optimaal resultaat en een langere levensduur van uw kozijnen.


Glasbewassing

Glasbewassing wordt voor u op maat verzorgd. Dit is mogelijk op elke hoogte door het gebruik van verschillende typen hoogwerkers of ladders. Onze mensen zorgen ervoor dat uw ramen en kozijnen er weer streeploos uitzien!


Keukendieptereiniging/ sanitaire ruimtes

Het schoonmaken van grootkeukens vraagt om een professionele werkwijze. Hygiëne is voor een verantwoorde maaltijdbereiding dan ook echt belangrijk! BK Schoonmaak Plus is uw betrouwbare en professionele partner bij de dieptereiniging en desinfectie van uw grootkeuken of sanitaire ruimte.


Al onze diensten kunnen zowel op contractbasis als op afroep worden afgenomen. Slechts een aantal diensten hebben wij op de website nader toegelicht. Natuurlijk zit er nog meer in ons pakket, een vrijblijvende offerte maken wij dan ook graag voor u. Alles omtrent schoonmaak is bij ons bespreekbaar!